Original
Artesanal
Hospitalari
Íntegre
Emocional
ecofriendly

La història del Petit Gaudí

L’any 1904 Antoni Gaudí va dissenyar un mosaic hidràulic hexagonal per pavimentar el terra de la casa Batlló. No hi van ser a temps i finalment en van pavimentar les habitacions de servei de la seva obra posterior, la casa Milà, coneguda com La Pedrera.

Per ser fidels als orígens, a Mosaics Martí n’hem fet el motlle de ferro, reproduint a escala l’original del 1904, amb una mida més reduïda, i les hem produït artesanalment amb la mateixa tècnica de principis del segle XX, aconseguint amb la barreja de les matèries primeres (ciment, sorra de marbre i pigments naturals) la mateixa pàtina superficial de les peces originals.

Com que l’estrella és la rajola, a Eva Gutenberg hem creat un pack sobri amb una gràfica minimalista i una marca molt conceptual que interactua amb la mateixa rajola, embolcallant-la sense prendre-li protagonisme.

En el procés de creació del nom i tot i haver plantejat algunes opcions com fem en tots els processos de naming, vam decidir que aquesta era una d’aquelles ocasions en què les coses, com més simples millor. Durant tot el procés de creació del pack i la seva comunicació, els dèiem així… el Petit i el Clàssic. I així havia de ser.

L’equip

L’Ares és l’alma mater del projecte. D’ella és la imatge del Petit Gaudí, el seu minimalisme i la seva faceta més emocional.

L’Iván mira d’ensenyar al Petit a relacionar-se i socialitzar mostrant sempre la millor versió de si mateix.

L’Albert és el nostre gurú de capçalera. Com a mestre artesà coneix tots els secrets de la tècnica del mosaic hidràulic.

El Nicola, com a bon italià i expert en cafè, s’ocupa de mantenir desperta i en funcionament la web i la botiga online.

ORIGEN I DISSENY

Regala història, artesania i disseny de Barcelona

El Petit Gaudí és com tenir a les teves mans una peça original del modernisme barceloní però també un tros de la història de Barcelona, la de Gaudí, la nostra i la de tots els que ens importen les “coses” petites.

Coneix la història

“Un obsequi treballat artesanalment per transmetre valors d’identitat, qualitat i integritat”.

Petit Gaudí és una aposta de dues pimes catalanes per unir la producció artesanal amb el disseny contemporani. Un projecte integral que comença amb la voluntat de sumar competències entre professionals en benefici d’un objectiu comú i decidim tirar endavant en plena crisi per la COVID-19 per recuperar el valor dels petits detalls de la vida, aquells que en realitat són els més importants.

“Un petit obsequi amb una gran història”

Les primeres unitats del Petit Gaudí les hem fet arribar a tots aquells que hem sentit a prop en aquests temps complicats però alhora plens d’il·lusions renovades. Descobreix algunes de les històries al nostre compte d’Instagram.

LA COL·LECCIÓ

El Petit i el Clàssic

En homenatge a Gaudí el 1997 es va pavimentar el Passeig de Gràcia amb una reedició adaptada per a exterior del mosaic de 1904: més gruixut, en baix relleu (el negatiu) i anti-lliscant. És el famós Panot, que hem volgut recuperar i replicar també en petit perquè convisqui amb la col·lecció.

Complements

L’especialitat més artesanal d’Eva Gutenberg inclou el disseny i producció de peces de comunicació en fusta amb diferents estils i acabats. Amb la mateixa fusta hem volgut complementar el Petit i el Clàssic amb 3 models de suport per a decoració: Eixample, Drac i Elefant.

A més com que es tracta d’una edició limitada cada rajola inclou a la cara posterior un segell de qualitat numerat a mà.

COMPLEMENTS

Suports artesanals de fusta

Packaging personalitzat

TRANSMET EXCLUSIVITAT I VALORS

Estàs preparant un esdeveniment, un acte públic o privat i vols tenir un detall especial i únic? Personalitza el packaging del Petit o el Clàssic Gaudí amb un text, un logo o la imatge gràfica que representi allò que vols transmetre.

CONFIGURA EL TEU REGAL
Valors compartits

T’afegim un missatge i/o el logo de la teva empresa a l’espai reservat per a la personalització.

Al teu estil

Adaptem gràficament el packaging als teus requeriments personals o corporatius.

Afegint un plus d’exclusivitat

Des d’un llibret fins allà on et porti la imaginació. T’oferim solucions creatives adaptades a les teves necessitats.