Botiga online d’artesania única i icònica de Barcelona.

Si reculls aquí la teva comanda, t’emportes un clauer gratis.

Aquí, parlem del teu proper regal artesanal, personal o d’empresa.

 • Vista frontal del Clàssic Gaudí per a la botiga d'artesania a Barcelona Vista frontal del Clàssic Gaudí amb packaging per a la botiga d'artesania a Barcelona

  Peça original d'artesania

  Reproducció a escala del famós Panot del Passeig de Gràcia de Barcelona, que hem volgut recuperar i replicar també en petit perquè convisqui amb la col·lecció.

  Cada unitat produïda del Clàssic Gaudí ha estat treballada a mà per un artesà de Mosaics Martí segons la tècnica original del 1904. La peça inclou un segell de qualitat numerat a mà, i es ven en edició limitada amb un packaging conceptual i minimalista.Pots complementar-lo amb un dels 3 suports de fusta creats per a la Col·lecció, el model Eixample i el Drac.
 • Peça del Petit Gaudí acabada al taller de Mosaics Martí Vista frontal del Petit Gaudí amb packaging per a la botiga d'artesania a Barcelona

  Peça original d'artesania

  Reproducció a escala del mosaic hidràulic que pavimenta l'interior de La Pedrera de Barcelona, disseny d'Antoni Gaudí.

  Cada unitat produïda del Petit Gaudí ha estat treballada a mà per un artesà de Mosaics Martí segons la tècnica original del 1904. Es ven en edició limitada amb un packaging minimalista.

  Pots complementar-lo amb un dels 2 suports de fusta creats per a la Col·lecció, el model Eixample, i Drac.
 • Vista perfil frontal del Petit Blanc amb packaging per a la botiga d'artesania a Barcelona Vista frontal del Petit Blanc amb packaging per a la botiga d'artesania a Barcelona

  Peça original d'artesania

  Edició especial "Blanc". Reproducció a escala del mosaic hidràulic que pavimenta l'interior de La Pedrera de Barcelona, disseny d'Antoni Gaudí.

  Cada unitat produïda del Petit Gaudí ha estat treballada a mà per un artesà de Mosaics Martí segons la tècnica original del 1904. Es ven en edició limitada amb un packaging minimalista.Pots complementar-lo amb un dels 2 suports de fusta creats per a la Col·lecció, el model Eixample, i Drac.
 • Peces artesanals amb formes inspirades en la natura de Gaudí, fetes en fusta contraxapada de 4 mm Q+ acolorides amb olis naturals. Treballades a mà una a una.Tots els productes UNICICONIC són artesanals i tractats amb el màxim detall un a un, fent servir materials i procesos amb conciència ambiental.
  No perdis el contacte   
  email
  WhatsApp
  Visita
 • Peces artesanals amb formes inspirades en la natura de Gaudí, fetes en fusta contrachapada de 4 mm Q+ i resina translúcida de colors naturals. Treballades a mà una a una.Tots els productes UNICICONIC són artesanals i tractats amb el màxim detall un a un, fent servir materials i procesos amb conciència ambiental.
  No perdis el contacte   
  email
  WhatsApp
  Visita
 • Envàs de 1 L, marca FILA
  • Protegeix i manté la lluentor de paviments de marbre, granit, travertí i terratzo polits.
  • Recupera la lluentor de superfícies polides desgastades per l'ús.
  • Ideal també com a producte d'acabat i/o de manteniment per a paviments interiors de mosaic hidràulic, fang, gres extrusionado i pedra natural.
  Veure informació del fabricant: https://www.filasolutions.com/spa/productos/gama-completa/ceras/ceras-liquidas-y-en-pasta/classicConsells pràctics: https://www.filasolutions.com/spa/soluciones/que-hacer-si
 • Pràctica coberta d'estil modernista per al teu comptador de llum monofàsic de 27 x 27 cm (model estàndard).La peça està dissenyada per a mantenir les mateixes funcionalitats de la caixa, sense afectar l'accés o visualització del comptador allotjat en el seu interior. La coberta inclou 4 ganxos rígids de fusta per a posar totes les teves claus en un mateix lloc, al costat de la porta. El pack inclou també 4 adhesius rodons marca 3M de 2,5 cm de diàmetre. A punt per a instal·lar.Tots els productes UNICICONIC són artesanals i tractats amb el màxim detall un a un, fent servir materials i procesos amb conciència ambiental.
  No perdis el contacte   
  email
  WhatsApp
  Visita
 • Envàs de 1 L, marca FILA
  • Neteja en profunditat i manté la higiene de tota mena de paviments i revestiments.
  • Fórmula amb alcohol, el principi actiu amb alt poder higienitzant.
  • Ideal per a la neteja final d'obra de pedra natural amb acabat polit així com les sensibles a detergents forts (ex. marbre polit).
  Veure informació del fabricant: https://www.filasolutions.com/spa/productos/gama-completa/limpieza/detergentes/cleaner-pro?linea=professionalConsells pràctics: https://www.filasolutions.com/spa/soluciones/que-hacer-si
 • Envàs de 1 L, marca FILA
  • Neteja i desgreixa paviments molt bruts de gres porcelànic, ceràmica, pedra natural no polida, fang, mosaic hidràulic i ciment.
  • Elimina taques orgàniques (menjars, begudes, grasses, retolador, tints, etc.) en gres porcelánico.
  • Ideal per a la neteja inicial de paviments de pedra no resistent als àcids.
  • Ideal per a la neteja inicial de mosaic hidràulic i derivats de ciment.
  • Decapant per a eliminar tot tipus de ceres en base aquosa, metal·litzades, autobrillantes, naturals, etc.
  • Elimina també residus de pre-tractament de porcelánico tècnic, gotes de pintura plásitica i residus suaus de junta epoxi.
  Veure informació del fabricant: https://www.filasolutions.com/spa/productos/gama-completa/limpieza/detergentes/ps87-pro?linea=professionalConsells pràctics: https://www.filasolutions.com/spa/soluciones/que-hacer-si
 • Panot hidráulico Gaudí verde 20 x 20 cm de forma hexagonal con soporte de madera by uniciconic

  Reproducció del mosaic hidràulic que pavimenta l'interior de La Pedrera de Barcelona, disseny d'Antoni Gaudí. Cada unitat produïda ha estat treballada a mà per un artesà de Mosaics Martí segons la tècnica original del 1904. El preu no inclou el suport de fusta Eixample 20

  Peça disponible en 4 colors: Blanc, gris clar, verd original i gris fosc.
 • Vista 3 Panot hidráulico Gaudí color verde 20 x 20 cm con marco de hierro con forma hexagonal by uniciconic Panot hidráulico Gaudí 20 x 20 cm con marco de hierro con forma hexagonal by uniciconic

  Mosaic hidràulic original que pavimenta l'interior de La Pedrera de Barcelona, disseny d'Antoni Gaudí. Cada unitat produïda ha estat treballada a mà per un artesà de Mosaics Martí segons la tècnica original del 1904. La peça es ven amb un marc de ferro per penjar a la pared o com a estalvis.

  Peça disponible en 4 colors: Blanc, gris clar, verd original i gris fosc.
 • Vista 2 Panot hidráulico Gaudí hexagonal 20 x 20 cm con marco y soporte de hierro by uniciconic Vista 1 Panot hidráulico Gaudí hexagonal 20 x 20 cm con marco y soporte de hierro by uniciconic

  Mosaic hidràulic original que pavimenta l'interior de La Pedrera de Barcelona, disseny d'Antoni Gaudí. Cada unitat produïda ha estat treballada a mà per un artesà de Mosaics Martí segons la tècnica original del 1904.

  La peça es ven amb un marc i peu de ferro per exposar en un moble o vitrina.Peça disponible en 4 colors: Blanc, gris clar, verd original i gris fosc. 
 • Mosaic amb un punt d'innovació

  Original sotagot recomenat per a regalar per un esdeveniment especial, o per un detall de marca per hotels, bars, restaurants, etc.

  La peça es pot fer estàndard, o amb forma, material, color i textura a mida de la marca. Deixa volar la teva imaginació o també podem fer una proposta a mida sense compromís.

  La comanda mínima és de 100 unitats. Les mostres son exemples diferents dissenys.

  Tots els productes UNICICONIC són artesanals i tractats amb el màxim detall un a un, fent servir materials i procesos amb conciència ambiental.

  Demanar pressupost   
  email
  WhatsApp
  Visita
 • Petit Mosaic hidràulic quadrat fet amb la tècnica del 1904. Persoalitzat en color i impressió opcional. Regal d'empresa

  Mosaic amb un punt d’innovació

  Original sotagot recomenat per a regalar per un esdeveniment especial, o per un detall de marca per hotels, bars, restaurants, etc.

  La peça es pot fer estàndard, o amb forma, material, color i textura a mida de la marca. Deixa volar la teva imaginació o també podem fer una proposta a mida sense compromís.

  La comanda mínima és de 100 unitats. Les mostres son exemples diferents dissenys.

  Tots els productes UNICICONIC són artesanals i tractats amb el màxim detall un a un, fent servir materials i procesos amb conciència ambiental.

  Demanar pressupost   
  email
  WhatsApp
  Visita
 • Suport Drac amb el Petit Gaudí per a la botiga d'artesania Petit Gaudí a Barcelona Suport Drac com a complement per a la botiga d'artesania Petit Gaudí a Barcelona

  Suport artesanal

  El suport Drac és una peça dedicada a la cultura catalana i la diada de Sant Jordi. Ha estat dissenyat exclusivament com a suport de la col·lecció Petit Gaudí i treballat de manera artesanal.
 • Vista frontal del Petit Gaudí Blanc i suport Eixample per a la botiga d'artesania a Barcelona Suport Eixample com a complement per a la botiga d'artesania Petit Gaudí a Barcelona

  Suport artesanal

  El suport Eixample és una peça elegant i pràctica. Ha estat dissenyat exclusivament com a suport de la col·lecció Petit Gaudí i treballat de manera artesanal.
 • Suport automuntable de fusta contraxapada de 4 mm Q+, per a peces de mosaic de 20 cm
 • Representació artesanal de la torre de la Mare de Déu de la Sagrada Família de Barcelona. Gravat sobre taula de fusta de mesures 185 x 400 x 20 mm. Perfils blau celeste. Pes: 900 gr.La taula de fusta és d'origen desconegut i conserva totes les imperfeccions naturals i produïdes pel seu ús anterior. La taula ha estat higienitzada i tractada per a conservar el seu aspecte actual en el temps.Tots els productes UNICICONIC són artesanals i tractats amb el màxim detall un a un, fent servir materials i procesos amb conciència ambiental.
  No perdis el contacte   
  email
  WhatsApp
  Visita
 • Representació artesanal de la torre de l'Evangelista Joan de la Sagrada Família de Barcelona. Gravat sobre taula de fusta de mides 185 x 400 x 20 mm. Perfils blau celeste. Pes: 900 gr.La peça de fusta és d'origen desconegut i conserva totes les imperfeccions naturals i produïdes pel seu ús anterior. Ha estat higienitzada i tractada per a conservar el seu aspecte actual en el temps.Tots els productes UNICICONIC són artesanals i tractats amb el màxim detall un a un, fent servir materials i procesos amb conciència ambiental.
  No perdis el contacte   
  email
  WhatsApp
  Visita
 • Representació artesanal de la torre de l'Evangelista Llull de la Sagrada Família de Barcelona. Gravat sobre taula de fusta de mides 185 x 400 x 20 mm. Perfils blau celeste. Pes: 900 gr.La peça de fusta és d'origen desconegut i conserva totes les imperfeccions naturals i produïdes pel seu ús anterior. Ha estat higienitzada i tractada per a conservar el seu aspecte actual en el temps.Tots els productes UNICICONIC són artesanals i tractats amb el màxim detall un a un, fent servir materials i procesos amb conciència ambiental.
  No perdis el contacte   
  email
  WhatsApp
  Visita
 • Representació artesanal de la torre de l'Evangelista Marc de la Sagrada Família de Barcelona. Gravat sobre taula de fusta de mesures 185 x 400 x 20 mm. Perfils blau celeste. Pes: 900 gr.La peça de fusta és d'origen desconegut i conserva totes les imperfeccions naturals i produïdes pel seu ús anterior. Ha estat higienitzada i tractada per a conservar el seu aspecte actual en el temps.Tots els productes UNICICONIC són artesanals i tractats amb el màxim detall un a un, fent servir materials i procesos amb conciència ambiental.
  No perdis el contacte   
  email
  WhatsApp
  Visita
 • Representació artesanal de la torre de l'Evangelista Mateu de la Sagrada Família de Barcelona. Gravat sobre taula de fusta de mides 185 x 400 x 20 mm. Perfils blau celeste. Pes: 900 gr.La peça de fusta és d'origen desconegut i conserva totes les imperfeccions naturals i produïdes pel seu ús anterior. Ha estat higienitzada i tractada per a conservar el seu aspecte actual en el temps.Tots els productes UNICICONIC són artesanals i tractats amb el màxim detall un a un, fent servir materials i procesos amb conciència ambiental.
  No perdis el contacte   
  email
  WhatsApp
  Visita
 • Lluís Domènech i Montaner Detall decoratiu d'un dels vitralls més representatius de l'arquitecte referent del Modernisme Català de 1900. Peça acolorida amb olis naturals. Treballat artesanalment.Vols una peça personalitzada per a tu? Envia'm un WhatsApp